Saturday, January 29, 2011

♥ the way you lie , ,


i've try to call him, n he pick up, but he say he busy, ya i know coz he gonna hangout, rytez,! ermmm. so sad he leave me alone. hari ny dy cuty but dy lebih kan mase dy ngn kawan kawan dy dari aq. aq rindu mase dulu bile dy cuti aq org pertama yg akan dy cari bap dy akan cakap 'tak boleh biar bubu sorang lama lama, bahaya, t kena selang' aq rindu kot, rindu yg teramat sangat. satu hari, lama aq tunggu mesej dari dy, but dy tak mesej, sampai aq tdoe pon tak lena. but dalam pukol 6 dy text aq, aq usually 'bubu,' aq tahu tu, dy mesej ngn aq cm besa. dy mungkin tak tahu yg aq terlalu rindukan dy. aq cuba senyum walaupun hati aq ny pujuk supaya menyendiri. sampai bila,? semua ny tak kan berakhir. esok dy cuty, n dy nak kuar makan. ermm, baby aty aty sayang. dy memang ade kol aq pg td 2 kali, but aq tak angkat bap aq jaga ammar. td dy cakap, nape tak angkat kol, aq cakap aq tdoe. dy ckp nak ajak aq makan. ohh, ye ew, better baby simpan duit baby dri baby habis kan utk perempuan malang macam bubu ny. sumpah, aq terlalu nak kan dy skrg ny. mungkin saja dy akan jumpa aq malam ny. but 50/50. insyallah, kalau dy ingat an aq n tuhan izin an aq, insyallah kami berjumpa,

SHIN CHAN
lepak ngn orang tua 'mak cik mak cik' ny memang kelaka. hehe, aq suka bap dorang cakap lepas n tak perlu nak selindung selindung. bagos sangat aw, tak hipokrit. penat n sejuk bap ujan, aq alik. tegok sin chan lg besh. memang aw, tengok sin chan memang kelaka, bap dy kchik, comel n nakal. dy peduli ape ngan ape yg dy cakap.? dy lalui edop dy selamba ja. hehe. very the cute aw. :) no wonder la oldest people love shin chan to.

p/s: agak agak dy jumpa aq ew malam ny.? insyallah, may god bless us. :)

No comments:

Post a Comment