Saturday, January 29, 2011

mish him..

:(

semalam dy mesej aq, alhamdulillah, aq besyukur sgt. even dy nk tak nak ja mesej ngn aq, aq ttp suka. but tuhan ja bole tahu betapa aq kchik aty ngn sikap dy, dy tak pedulikan aq, n buat aq macam tak wujud. sape dy ny, aq da semakin tak kenal dy lg, aq ingat lagi dulu. masa mula mula kapel, dy story an aq about a girl, totally his gf, memang aq sedeyh dengan keadaan girl tu da macam situasi aq skrg ny. dy memang lelaki yg kejam yang tak pernah letih buat hidup aq merana n terseksa. dy cuma cari aq bila dy bosan ja. aq klasifikasikan, bila seseorang kapel, dy akan mesej ataw kol pasangan nye tu bila maseng maseng saling rindu bukan bosan. aq memaksa jasad aq utk terus sayang kan dy. andai ja jasad aq ny da tak tahan, aq doa agar dy sedar walau seminit yg chenta aq pd dy tak pernah lelap walaupun aq da lelap dari muka bumi ny. sumpah, demi allah, qow da lame hancurkan hati aq, aq cuma hidup ngan bayangan qow yg dlu pernah jaga aq walau aq sedeyh sekalipon. terima kaseh sgt sgt bap pernah beri aq peluang tuk teman qow sepanjang masa ny. kalau betul qow rindu n ingat an aq, qow sendiri yg akan cari aq. demi allah, qow tak pernah terlupa sakit an aty aq walau seminit sayang.
mish u baby.!

pernah aq terfikir, ape tu HARI KEKASIH.? aq tak pernah celebrate, mybe dy pernah. yup bg aq tu hari mitos di mana manusia meraikan kematian seorang lelaki yg bernama 'velentine' dy seorang lagenda kasanova yg sangat terkenal ngan ayat manis nya utk mencairkan hati wanita. ohh, mungkin ya. aq tak meraikan nye, cuma aq  anggap hari tu spesel utk aq luah kan pada org yg aq syg yg aq CHENTA qow.! but aq tggu sampai tarikh tu n aq nak tengok ape respon rie. dy ingat an aq tak.? biar dy sendiri yg tentukan hari tu. aq hari hari ingat an dy, makna nye setiap hary adalah hari valentine aq n dy. :) but dy tak meraikan. ape ada pada hari kekasih.? kite saling ingat antara satu sama lain kan. satu tarikh tu tak penting tuk kite raikan nya.

baby, kalau baby pernah ingat yg bubu ny milik baby, dengan sendiri nya baby akan cari bubu tanpa baby paksa jasad baby utk datang pada bubu. baby, bubu da terlalu letih tunggu baby, n bubu da terlalu sakit terluka sayang.

No comments:

Post a Comment