Friday, January 28, 2011

waiting on you, you, just you..

SO WORRIED ABOUT HIM :(

semalaman aq tak dengar suara dy n text dy, kenapa n ape salah aq. aq risau kan dy, ape perlu aq wat.? andai ja dy tahu, aq perlukan dy pada ketika ini n waktu ini. susah sangat ke nak faham ha.? sumpah tak nak tipu da aq rindu qow. dy macam nak jauh dari aq, but give me some reason please. ohh, makan tak selera nak mandy sejuk, nak lepak sumpah tak de mood, nak tidur tapi tak lelap. boleh ke tido je tros tak payah bangon, but bila da jage muka dy yg aq nampak dulu. suka sangat bila macam tu. dy macam mana skrg ny.? dy da makan ke, sihat ke.? dy mesti runsing skrg ny. but kenapa aq sorang ja yg risaw kan dy.? dy risaukan aq tak.? ermm.. kalau ja dy pernah terpikir nak amik berat tentang aq, mungki dy risaukan aq, but aq tak nampak. cuma dy yg boleh hidup aq gembira n merana. sayang, bubu tunggu sayang tak kira ape jadi sekalipon. bubu cuma nak baby tahu satu ja sayang, tak ada yang lain selain baby.
hari ni aq keluar launch at sec 7 ngan linda, my crazy besh frenz. dy belanja aq, haha. padan muka dy, sape suruh wat aq marah kan. ermm.. aq luah kan segala yg aq pendam kebelakangan ny. dy memang tak kan faham. but tengah lepak at tasek sec 7 tu, kawan dy bole nampak aq, ADOIII..! haha, siap patah alik, who's that boy.? ohh damn,tu azan, naseb baik bukan esan. ohhh. sungguh terkejut. balik ja, aq tros tdoe. memang penat la. aq tunggu ja mesej dari dy, but tetap tak da. pagi pagi lagi dy maki aq, memang menitik air mata aq. tak sangka dy akan maki aq macam tu sekali. sedeyh sangat. alhamdulillah, dy mesej aq gak, terima kasih allah bap kabulkan setiap permintaan aq. :) but, dy tak macam yg aq harapkan. mungkin tak pe, cuma tuhan ja yg boleh ubah dy seperti yg aq mahu. insyallah.
p/s: sumpah bosan ngn blog baru ny.

No comments:

Post a Comment