Monday, January 31, 2011

pasang surut aer at mata aq.!

:)

semalaman aq tunggu mesej dari dy, lastly dy text aq gak. so far i mish him. but aq try blagak tabah yg aq ny bole kod edop ta de dy. :) memang aq bole jadik pelakon banyak watak la. but tringin nak jadi plakon perampas suami orang, bole ke macam tu.? haha. semalam aq bosan sgt, aq add org ramai ramai n org pon add aq ramai ramai. bole kod macam tu. hehe. bap aq bosan n plus aq terlalu rindukan jejaka mocet tu. aq taw dy gaji so dy pon lalala la ngn kawan kawan dy n totally ngan kaka dy yg da pangkah aq tuh. seb la aq ny hati penuh budiman, ta penah plak aq nak pangkah kaka dy, dari aq pangkah kaka dy, better aq tggu umor 21 t then aq pangkah mase mengundi. oke an.? haaa, memang mula mula tu aq sedeyh aw bap dy off phone, bodoe ny, geram aq, but tape, haha, aq on9 ja suma layan aq. memang aq happy skit semalam. 1 hari hujan non stop. mak cakap mesti ade org tegor bap tu la hujan ta moe berenty. huhu. patotnye aq tdoe, but demi nak menghabiskan harta family aq, aq mam, on9 non stop n mam lg. :) ma ta marah pon. btw, malam td aq ta bole nak tdoe till dy text aq, aq macam sedeyh but aq tahan ja.

breakfast + launch = brunch, bole ?

pagi ny aq nak tgok jam kul bape, bru kol 9:56 tup tup ja dy text ajak breakfast OMAGOSH.! haha, aq pon siap la mcam besa. mula tu memang cam ta da mud bap aq taw semlam dy lepak overnytez mybee g genting kod ataw mane mane la. nth la. better aq diam aq ta na gaduh bap bnda remeh. be matured la. makin lame aq pikir, better aq macam ny ja. ye la kod, macam malas aw nak beban an otaq aq yg da memang beban aw. so, aq cuma nak tengok sampai bile dy nak treat aq macam ny, sampai aq masok kolej alik dy wt prangai lg,sory to say la, aq bakar keta qow, haha. 

kawan 
aq macam dy ke.? blur je aq tengok budak ny.

aq dapat rmai mmber baru aw, huhu, sebab mereka la aq happy aw n ta sedeyh lagi. abang aq lg kreatif pggl aq CHIBI MARUKO CHAN.? ape kejadah punya idea la. haha. sengal la. aq dapat adeq adeq yg sweet cm marshmallow.. :) btw, layan mereka besh bap wat haty aq tenang n happy ja. i love people that love me to.!

No comments:

Post a Comment