Monday, January 31, 2011

maloo giler.!

MALLOOOOOOO.!

aq nak tidur sebenarnye, but ma aq call suruh amek ammar firdaus (lil bro) at uma mama aq. hurmm, aq kemas umah jap bap da pukol 3 lebeyh. ape la, sempat lagi aq on alik, abg angkat aq ajak g tgok wayang, but cam malas. aq nak g sogo la, nak cari big elmo tok dy. hurmm.. dy gerak aq kol 4 but pas tuh dy ta text aq pon. should i start to text him.? ohh no, ta nak aq. btw, misi aq belom selesai nak cari elmo dalam minggu ny gak. prepare card n bagi pada dy. SIAL.! aq nak g amek ammar, da sampai bawah kod, sekali aq tengok baju aq macam ade benang terlebeyh, aq kuar ja dari lif aq tengok baju aq terbalik. AWWWW, sungguh menarik bap aq da maloo, ta kan aq nak naik atas alik kod, TOILET.! mane plak an aq nak guna toilet public, memang tak la. aq pon letak tangan at belakang nak sorok jenama baju yang da terdedah tu. macam ta nak maloo lak an bile aq jalan tangan at belakang badan. tiba tiba aq  rasa block umah aq macam jauh ja ngan block atok aq padahal just take 2-3 minutes only. ermmm. ape la, ny suma sebap asek leka on9 ja. da blur aw. mane la orang ta panggil aq CHIBI, perangai aq pon lebeyh kurang katon tuh ja. 
elmo love you baby.!

p/s: aq nak cari gak elmo besar, aq ta kire, nak gak. bile nak kuar ny. aq just nak wt suprised kat dy. tuh ja. bole an.? btw, aq tetap akan cari sampai dapat.! I LOVE YOU BABY.!

No comments:

Post a Comment