Wednesday, February 9, 2011

smile :) but hard :(

keep going, you are liar bitch!
aq da cuba sebaik mungkin, aq tipu lagi. aq tipu yang aq gembira. aq tipu, aq merana. lepaskan dy.? aq yakin ke.? mak, tolonk ajan lagi, kali ny ajan da betul betul hilang arah. aq na sujud pada allah, beri aq petunjuk. aq da ta de pedoman hidup. aq merana. beri la aq kekuatan ya allah. aq da lemah pada waktu ini. sayang, aq berpura pura. aq kata pada semua orang, yang aq gembira ngn qow. yeah, sebaliknye. aq hidup dengan bayang qow yang dulu. aq rindu baby, qow pulang an alik baby aq, aq nak dy, aq ta penah wish na qow, bukan qow yang aq idam an, aq na dy, dy suro aq tunggu dy, dy cakap, jangan curank, dy suro tunggu ja. ye la, bubu ta tipu la, bap hari tu, 6 julai 2010, dy peluk bubu, dy ade cakap 'sayang, jage diri, baby ta na bubu nages, bubu akan datang cari bubu, bubu jangan risau, baby akan jaga bubu, bubu tolonk tunggu baby. baby terlalu sayang an bubu' tu ayat terakhir yang aq dengar sebelum akmi jumpa raya haji tahun lepas 'bubu na taw, segala ne lengkap bila bubu ade dengan baby, babu da ta na ape ape selain kaseh sayang bubu, knp bubu buat baby menanges n tinggal an baby sejauh ny.?' tuhan ja yang boleh jawab soalan tu.


malam tu. bubu sejuk sangat, qow ta taw, baby yang peluk aq, aq taw dy sejuk gak, dy bagi sweater dy pada aq. nape baby bagi, bubu ta na. qow bole buat macam tuh.? ta an, bap qow babi, aq na laki aq alik, pat la pulang an. aq na dy. aq na dy la SIALLL.! nape qow kejam sangat, kurung dy dalam haty qow.? ape dosa baby pada qow.? aq cuma na dy, aq ta pernah minta lebih. dy cakap 'bubu ta perlu isaw, sayang baby ta pernah kurang, bap bubu nyawa baby, ape pon perubahan baby, tolonkla bersabar bap sebalik perasaan tu baby cuba luah an yg baby chenta an bubu.'. qow kejam sayang, aq na baby.!hari ni, aq seorang diri menghitung tarikh. aq boleh cari laki lain, but aq ta bole beri haty dan perasaan aq pada dorang. aq ta bole n TAK KAN kata an aq chenta n cuba chenta an dorang. aq lemah pada waktu ny. nape qow kejam sial, sanggup qow buat aq macam ny. demi allah, aq akan tunggu baby aq macam dy penah tunggu aq dulu. aq akan pastikan dy datang alik ta kira walau dalam mimpi aq. cuma maut yang boleh pisah an aq ngan baby aq.!

baby, bole an, peluk bubu malam ny, bubu sejuk sangat. bubu da ta tahan. bubu mengigil la. bubu na baby datang skrg. ta na la dy, dy jahat, mase baby jauh, dy selalu marah bubu, maki bubu, hina bubu, pukol bubu, n tinggal an bubu. dy ta penah layan bubu baik macam baby aw. dy selalu buat bubu menanges. baby, cepat la balik teman bubu at sini. bubu takot dy pukol bubu lagi. bubu na g at baby, but baby at mane sayang.? bagi la tahu bubu, bubu akan cari baby sekarang, tolonkla alik, bubu merayu sayang. bubu janji ta kan g jauh lagi. cepat alik. sok pagi bubu buka mata, baby kena ade tepi bubu gak. bubu ta kira. bubu da leteyh tunngu ny sayang. baby da janji na alik. baby alik aw sayang. bubu akan peluk baby erat erat. demi baby, bubu ta kan buka mata utk lelaki lain.

p/s: ta sangka, sepanjang aq type, laju ja aer mata ny jatuh.. aq rindu an baby. tuhan, tolonk dyan, pulang an baby macam dulu. dyan janji ta kan buat dy sedeyh..

No comments:

Post a Comment