Tuesday, February 1, 2011

dream :)


entah la kenapa aq excited sangat nak g melaka aw. ape ja ade kat sane tuh.? besh cam KL ta.? hehe, ape ape pun aq bukan suka na hangout at mall sangat. suka shopping ja. aq most to nature la. cam hotel lame aq stay, perghh memang TERBAIK but aq ta suka org sane. no reason and jangan tanya. tempay yg tenang n damai wat aq tenteram. aq bole ketawa kuat kuat, aq ta peduli ta makan pon asalkan hidup aq seronok. totally aq kaki travell dan oleh kerana pendapatan aq ta mengizin kan, so aq travel ngn dy ja. dy dulu baik, sekarang da ta macam dulu. semua yg aq plan hancor bederai. btw, aq ta kisah. n jangan la tanya aq kenapa n sebap ape. aq ta de jawapan tuk soalan tu. dy off phone satu hari ni bap dy jeles kawan dy jumpa aq. bukan aq yg nak jumpa dy, bole faham ta BUKAN AQ YANG NAK JUMPA KAWAN QOW.! aq pon ta hadap ngn kawan kawan qow, law muka dorang cam qow mungkin la aq menggatal ngn kawan qow tu. macam yg qow cakap jgn jumpa or layan kawan qow, sayang nak dekat 10 bulan ny, aq TAK PERNAH ade haty nak jumpa kawan kawan qow. ape la, kawan qow pendek ja an, aq ny da la tinggi HOT lg tu, aq ta cakap kawan kawan qow yg cakap an, HAHAHAHA, very the bangga. huhu. so qow pikir la, kenapa aq stay ngn lelaki GEMOK cm qow n bukan kawan qow or org lain, SEBAB AQ SAYANG QOW LA SIAL.! haaa, kan da kena marah. padan muka. hehe. aq seronok dapat gayot ngn qow malam tadi, kte ade visi an bulan 3 ny, qow na dok uma sewa ngn aq an.? bayar same same an.? hehe, t aq cakap pada mak n abah. btw, selagi rindu aq belambak, aq ta kan benarkan qow tinggal kan aq, sebap separuh nyawa aq ade pada qow lg separuh at family aq.. camny la sayang, senang cerita, AQ CHENTA QOW LA MONGEK.!

lalalalalalala...

camny la, semalam aq terlebeyh syok sendiri aw, aq mimpi aq g melaka. ohhh indahnye diri aq waktu tu dapat jumpa kekasih gelap aq si LINDA tu at sane. huhu. yg paling best aq siap batak aq datang sana ber style an dress baru yg aq beli bulan lepas at MOMOE tapi ta pakai lagi. bap dress tu ketat. haha. so ngan gaya DIVA aq berjalan penuh kebanggan sambil photoshoot, ape ha, sampai cam tu sekali aq berangan. haha. bole la. ape salah nye an, aq ja yg tahu, korank tahu.? ape aq kisah. aq suka suka, korank pon ade la cerita besh an.. haha. :P

No comments:

Post a Comment