Sunday, February 6, 2011

bubu down la.!

damn.!

nth la nape aq rase down sangat, aq ta taw nape aq macam kena pilih antara dua skrg ny. ohh, kejam nye dunia ny. ape yg wat aq serabut ny.? OHHHH DAMN.! aq terseksa. btw, aq bukak pic dy, aq tgok mmber aq komen pic dy. paling aq tersentap bila mizan komen 'sial..kahkahkah..2 jew yg ak boley ak ckp..die kuar boley kau kuar xboley plk.sape yg bodoh y..hahaha dyan im sory..haha ak rse die larh kwn ak paling blgak skly ad kew ak ajk lepak skly.kakak die kte die meyampah lepak dg kitaorg..' perghhhh, aq DOWN giler tyme ny, macam aq na serang baby skunk ny. paling aq tersentap, care yoi msej macam buat aq kena pilih antara dua 'fuck this guys!! walaupon ak xde tym uh,tp ak dpt rasekan betapa sial nye jantan ni n kaka angkat ak tuh..' SUMPAH AQ RASE NA BUNUH DIRI SKUNK NY.! nape baby qow ny bongkak sangat ha.? dorang kawan aq, qow ta patot cakap dorang macam tu. even qow ta suka, qow ta bole cakap macam tu. macam mane kawan aq, macam tu la kawan qow gak. law aq bole kawan ngn kawan kawan qow, qow patutnye macam tu gak sayang. aq rase saket aty sangat biel aq dengar mmber aq cakap pasal qow at aq. STOP sayang.! aq tired sangat. ape jenis manusia qow ny sayang.? kaka qow punca semua ny jadi aw ta, aq na kaka qow melutut n minta maaf pada aq satu hari ti.! aq da mula benci qow terutama kaka qow aw ta SIAL!

aq memang sayang kawan kawan aq, aq ta na kawan kawan aq tinggal an aq. aq sayang korang suma. aq ta na korang tambah masalah aq, aq ta na korang inc dalam prob aq. :( aq terlalu sayang an baby n aq syg korang gak, but tolonk la jgn hina dy macam tu, dy ta sedar lg, tolonk maaf an dy bagi pihak aq. aq ta na semua nye berpecah belah. aq na suma jadi macam normal.

i had dcide, i gonna meet his frenz, for what.? i dun now. so hard to keep all like nothnig happen. :(

No comments:

Post a Comment