Thursday, January 27, 2011

ape da , ,

buat lagi blog baru, siot ja adeq aq tu, dy g sign out blog aq, da la aq tak ingat pasword. hehe. tak pe la, actually ny la diary online aq, paling tak aq tak bosan hari hari. whole day he dont text me, he said he not in mood, i dont know why, ohhh i mish him a lot. but, he never mish me. so sad. i'll keep my suck life and trying smile front him whenever i wanna say that I HATE YOU ***.. :( i wish u gonna text or call me tonight dear. swear, i gonna be crazy like this. where are u sayang, i need u right now. so weird, he look different, like he hiding something from me, whats? i dont know, most important he doesn't have any girl, only me coz i know him. but, why he look far away from me. i mish u la. so sad.
bosan ma tak keja, macam org bodoh ja duk umah ny. makin lame makin buncet la aq. haha, makan tido n online sampai ke pagi. nak kerja la, but ade ke.? cam tak de ja. haha. so, duduk ja la umah ny sampai elaun masuk aq g la shopping senyap senyap.
aq gadoh ngan mmber aq, actually not fighting just i give my opinion. he accept or not totally up to her. aq tak pernah buang qow kawan, but qow pikir la, nape qow nak aib kan kawan aq sampai macam tu sekali, dy da minta maaf pd qow, but qow yg tak pernah nak maaf kan dy an, so kalau pun qow takk nak terima maaf dy, plishh jangan hina dy oke, dy manusia sama macam qow, ade maruah n sifat malu bila di jatuh kan. n qow kawan, kenapa nak api api kan kawan aq tu, qow tahu kan, qow pon sama lbeyh kurang setan. aq golong an qow sebagai manusia sial.! aq benci qow kawan.!
P/S : you should know who's ur frenz n who's ur enemies , , 

No comments:

Post a Comment